Get Help

loss of video while broadcasting

Have a question about Ustream or Ustream-Helpers.com? Unsure how to do something? Need instructions or support? Other community members and official helpers are ready to help!
Forum rules
Have a question about Ustream or Ustream-Helpers.com? Unsure how to do something? Need instructions or support? Other community members and official helpers are ready to help!

In order to provide faster response, please give us as much detailed information about your issue, your operating system and version, Flash Player version, etc. Please include your Ustream username and a link to your broadcast. Please explain the problem in detail and the steps it takes to reproduce, and any other information that could help us resolve your issue.

loss of video while broadcasting

Postby crazyjamaican » Mon Aug 24, 2015 7:05 pm

running producer 2.0.4 and while it is broadcasting it will lose video output....but no audio loss....there is a black screen...until i re select the shot on the timeline....it will happen sometimes several times in an hour....or it might only happen twice in a 12 hour period...it's pretty annoying because i am forced to be continually monitoring the broadcast because I never know when it will happen.
Is anyone familiar with this issue?
Is there a fix?
crazyjamaican
 
Posts: 1
Joined: Fri Aug 21, 2015 10:03 pm
Location: jamaica

Sponsored Links

Postby Sponsored Links » Fri Aug 27, 2004 12:01 am


Sponsored Links
VP of Marketing
 
Posts: 10100
Joined: Fri Aug 27, 2004 12:01 am
Location: Mountain View, CA

Re: loss of video while broadcasting

Postby nhsjpeterson » Wed Aug 26, 2015 10:29 pm

They are now on version 6.+. Try downloading the trial version and see what happens.
nhsjpeterson
 
Posts: 12
Joined: Fri Jun 06, 2014 1:43 pm
Location: Cando, ND


Return to Ask A Question

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest